2014-04-15 09:07:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma mindenkit szeret

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bár minden erejével próbál úgy tenni, mint aki nagyon tevékeny, és nagyon tudja, hogy mit akar, valójában kapkod, és maga sem tudja, merre is visz az útja. Egy darabig még így lesz, de aztán majd tisztul a kép. Tartson ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bár úgy tűnik, ez az április még a szokásosnál is bolondosabb, és nem is csak az időjárást illetően, ön mégis kitart, és úgy áll a helyén, mintha mi sem történt volna. Dicséretes, mert ezzel másoknak is igazodási pontot ad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A múlt héten sikerült egy kicsit sokat költekeznie, és ennek most bizony kárát láthatja. De a szerencse nem hagyja el: mindig a legínségesebb időkben áll éppen ön mellé. Ma is jöhet egy kis plusz pénz, vagy kereseti lehetőség.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Magyarázkodással nem sokra megy, ha támadás éri. A legjobb, ha az ősi módszert alkalmazza: a legjobb védekezés a támadás. Ha önbe kötnek, fordítsa úgy a dolgot, hogy végül a támadójára hulljon vissza az az erő, amivel önnek ment.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön szeret mindig a saját feje után menni, és ezért csak kevésbé hajlandó észrevenni, ha a korszellem mást diktál. Ha már nem elég trendi, akkor sajnos ki fog hullani a közfigyelemből. Legalább egy kicsit tanuljon meg alkalmazkodni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobban tenné, ha nem vonna bele mindenkit a magánéleti problémáiba. A végén éppen önnek lesz elege a sok kéretlen tanácsból, amit kap. A kedvesével kapcsolatos gondjait elsősorban vele kellene megbeszélnie. Csak abból remélhet jót.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön is ember, természetes, ha néha tévedésbe esik. Ezt elsősorban önmagával kell megbeszélnie, akkor tud töredelmes vallomást tenni másoknak is. Az őszinteséget elsősorban a társa érdemelné meg öntől. Vele kezdje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az élete úgy hozza, hogy teljesen új helyzetbe kerül, amivel eddig nem számolt, és amihez nem találhat semmilyen sablonos, pláne rutinos megoldást. Annál nagyobb szerepe lehet a találékonyságának. Valamiben most úttörő lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Örökséggel, vagy más pénzével kapcsolatos ügyekben érezheti úgy, hogy igazságtalanság, hátrány érte. De még semmi nincs veszve! Már a mai napon tegyen lépéseket azért, hogy a jogszerűség visszaálljon. De legyen mértékletes!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha nem érzi magát teljesen jól ma reggel, akkor jobban teszi, ha beteget jelent a munkahelyén. Most még akár egy-két nap fekvéssel, pihenéssel kikúrálhatja magát. Ne tengjen önben annyira túl a kötelességtudat, hogy ne így tegyen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma úgy érezheti, hogy a társával a régi mézesheteket élheti újra. Kár, hogy ezt éppen egy hétköznapi reggelen kell megélnie így. Most az egyszer ne bánja, ha kicsit elkésik. Kisebb lesz a büntetés, mint a boldogság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól érzi magát, ma mindenkit szeret, még a nehéz természetűeket is jobban eltűri. Nem is csoda, hisz a szívbe kedvességet és melegséget hozó Vénusz az álmodozó Neptunusznak ad találkozót a jegyében. Ma minden rózsaszín.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: